BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, septembrie 09, 2009

Pestele din viata mea...


In versiunea umana, pestoaica :)) Sunt multe de spus dar din lipsa de timp si spatiu redau cateva randuri din ceea ce o alcatuieste.
Este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastra. Sunt nostalgici, încarcati de un dor angelic. Nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva.
Este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea însasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate.
Dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.
Este prietenoasa, dar oarecum rezervata.
Plange,tipa,sufera de depresie cronica si uneori se uita in gol de iti vine sa juri ca are probleme mentale.Dar se descarca si dupa..ii trece.
Nu se teme de nimic, pune sub semnul intrebarii orice si ar merge pana in panzele albe pentru cei care ii sunt mai dragi.
Este extrem de realista si temperamentala, isi schimba foarte usor starea de spirit, iubeste libertatea si stie sa traiasca si sa iubeasca cu pasiune.

0 comentarii: