BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, decembrie 28, 2009

Apparently we have to be more specific.

Sunt relatii care iti deschid usi spre ceva nou, relatii vechi si familiare, relatii care te fac sa-ti pui 1000 de intrebari, relatii neasteptate, relatii care te duc departe de locul unde totul a inceput si relatii care te aduc inapoi in trecut. Dar cea mai importanta este relatia pe care o ai cu tine insati.



Azi am avut un gand…ce-ar fi fost.. ce-ar fi fost daca nu te-as fi intalnit ?

sâmbătă, decembrie 26, 2009

Simplu.

Sunt o stare... si...cred, respir, ma gandesc, zbor, cant, ma infior, privesc, ma arunc, soptesc, ma transform, zambesc, incerc, ma caut ,tac, plang, mi-e dor, ma pierd, iubesc , ma regasesc, uit, imi doresc, simt, tresar, ascult, ma sting, vreau, stiu, traiesc mereu, mai mor putin, rad, gresesc, iert, invat, uit... si nu sunt decat o stare.


miercuri, noiembrie 25, 2009

I have no rule.

"Vreau sa ma exprim, nu mai pot sa imi reprim ideea ca daca poti sa traiesti in reluare esti foarte tare. Daca poti sa privesti mai departe de atat, de a bea doar apa minerala, de ati dori o viata normala, mai bine te opresti si o faci in gand! Ce o sa spui? Ce o sa faci ? ...uita-te in ochii mei ..mai bine taci.
De unde sa incep? Pe unde sa o iau si incotro ma indrept ? ..n-am timp de stat pe spate, asa ca : Tu cine esti ? Mai poti sa-ti amintesti cum ai ajuns aici ? mai poti sa zambesti ?

Si cum ajungem pe luna?! ..hai ia, trage un fum, ia un loc! ..ce bine iti sta intre stele...dar cum ajungem la ele?!
Nu imi place sa pierd. Cui ii place? Poate tie, daca vrei sa castigi mereu."


joi, noiembrie 05, 2009

Something that I feel, I need to say

Azi am facut o plimbare prin Bucuresti pe jos, printre oameni, masini, cladiri, mirosuri....Simteam.Zambeam. Zambeam de fericire... iar pentru acea fericire eram suficienta eu cu mine in acel spatiu.

duminică, noiembrie 01, 2009

G.G.Marquez says:

"În fiecare minut în care închid ochii, pierd 60 de secunde de lumină."
"Poate că pentru lume eşti doar o singură persoană, dar pentru o persoană eşti întreaga lume."
"Nu te agita atât, lucrurile cele mai bune se petrec atunci când le aştepţi mai puţin."
"Cea mai stranie formă de a îndepărta pe cineva este de a sta lângă el, ştiind că nu-l vei putea avea niciodată."
"Nu îţi petrece timpul cu cineva care nu e dispus să şi-l petreacă cu tine."
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens."
"Memoria inimii evită amintirile dezagreabile, exaltându-le numai pe cele plăcute, artificiu graţie căruia reuşim să ne suportăm trecutul."



miercuri, octombrie 28, 2009

Eu, Alexandra...


Iubesc din nou serile racoroase de toamna, vinul fiert, vestuta mea mov cu blanita, cafeaua cu lapte de la Princess, cartile lui Coelho, marea, Constanta, stelele, parfumul meu, muzica de cafe concert, pozele alb-negru, ciocolata alba, argintul, florile, Nouvelle Vague.
Am inceput sa port cercei mai des , nu mai imi place sucul de mere.


"Inima are mai multe camarute decat un hotel de tarfe." (G.G.Marquez)



marți, septembrie 29, 2009

Te iubesc! Te iubesc?

Ea: Dragostea barbatilor e ca un foc de paie. Se aprinde repede, si se stinge si mai repede.
EL: Te iubesc ca un nebun.
EA: Nebunia trece.
EL: Dar dragostea ramane.
EA: Ce mai ramane din dragoste dupa ce a trecut nebunia ?
Obisnuinta.


EA: Nu, nu-i nevoie... Fii linistit... Noapte buna! Vise frumoase!...
EL: Cine era ?
EA: O prietena.
EL: O prietena ?
EA: Da, o prietena.
EL: Atunci – iarta-ma ca te corectez – ai comis unele dezacorduri. Trebuia sa-i spui „nu fii ingrijorata” si „fii linistita”, nu „fii linistit”.
EA: Îmi cenzurezi convorbirile telefonice ?
EL: Numai din punct de vedere gramatical.

Nu exista dragoste infinita. Ne amagim. Legile poeziei sunt altele decat legile vietii.

vineri, septembrie 11, 2009

I feel like Vox Clamantis in Deserto



miercuri, septembrie 09, 2009

Azi e miercuri…


...si sunt atat de prinsa de prezent incat nu mai vad nici trecutul, cu atat mai putin viitorul. Am o ambitie fara margini, imi cunosc clar scopul in viata si accept chiar si mici compromisuri. Defectul meu? Incapatanarea! Ma face sa pierd multe.

Imi plac spatiile largi, ploaia calda, cerul senin si detest sa fiu atinsa brusc. Sunt adepta tipului de frumusete clasica si cel mai bine ma relaxez uitandu-ma la un apus de soare sau privind un copil jucandu-se.
Cred puternic in destin si consider ca nimic nu este intamplator. Ma enervez uneori dar imi trece la fel de repede cum ma apuca. Asta pentru ca pun mare pret pe liniste. Imi place sa cred ca existenta este un dar divin pe care foarte putini dintre noi stiu sa-l aprecieze.





Pestele din viata mea...


In versiunea umana, pestoaica :)) Sunt multe de spus dar din lipsa de timp si spatiu redau cateva randuri din ceea ce o alcatuieste.
Este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastra. Sunt nostalgici, încarcati de un dor angelic. Nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva.
Este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea însasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate.
Dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.
Este prietenoasa, dar oarecum rezervata.
Plange,tipa,sufera de depresie cronica si uneori se uita in gol de iti vine sa juri ca are probleme mentale.Dar se descarca si dupa..ii trece.
Nu se teme de nimic, pune sub semnul intrebarii orice si ar merge pana in panzele albe pentru cei care ii sunt mai dragi.
Este extrem de realista si temperamentala, isi schimba foarte usor starea de spirit, iubeste libertatea si stie sa traiasca si sa iubeasca cu pasiune.

marți, septembrie 08, 2009

I have a halo


Tnx pt tot. Tbsk!:*

Happy B'Day to me! :)

luni, septembrie 07, 2009

No good morning...just click it ;)

vineri, august 21, 2009

BY ALEXANDRA



Sunt incapatanata..RAU! Imi plac: inghetata de afine, sucul de mere si cafeaua cu lapte..
Ma atrage tot ceea ce e interzis...Port cercei rar..Nu sunt inalta si nu-mi place sa port tocuri. Il iubesc pe Coelho. Sunt colerica..Rad mai tot timpul
M-am hotarat sa spun intotdeauna adevarul indiferent pe cine am sa ranesc; Imi place muzica de cafe concert Ador marea...
Sunt fericita ca am prietenele pe care le am....
Imi place libertatea...
...sunt simpla dar greu de inteles.