BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, aprilie 06, 2010

Poate sa nu fie primul, ultimul sau singurul. Ai iubit inainte de el si vei mai iubi. Dar daca te iubeste acum, ce mai conteaza? Nu e perfect, nici tu nu esti, si s-ar putea ca nici impreuna sa nu fiti perfecti. S-ar putea sa nu se gandeasca la tine in fiecare secunda a zilei, dar mai mult ca sigur iti va da o parte din el pe care stie ca o poti frange. Inima. Nu va raniti, nu incercati sa va schimbati unul pe altul, si nu va asteptati la mai mult decat puteti oferi. Zambeste cand te face fericita, lasa-l sa vada cand te supara, sa-ti fie dor de el cand nu este!

luni, februarie 22, 2010

Happy B'Day to me! :)

Nu m-am putut abtine sa nu postez aceste randuri ale unor persoane speciale. Va multumesc!

"Cu ocazia implinirii a doua decenii de activitate terestra iti uram de 20 de ori un calduros La multi ani! sa ai parte de o zi frumoasa atat la propriu cat si la figurat, mult noroc, fericire, raze de soare si oameni de suflet! Mii de pupici!" L & M.

joi, februarie 18, 2010

Viata ca o panza de paianjen.


Am terminat "Panza de paianjen" a Cellei Serghi. O carte despre supravietuire si dragoste. E incredibil cum cateva sute de pagini iti pot influenta intreaga viata! Nu credeam ca ma pot identifica atat de mult cu Diana..uneori mi se parea ca eu sunt eroina si ea doar vocea care-mi povesteste viata. Diana Slavu isi traieste iubirile cu deznadejde si demnitate, luptandu-se sa evadeze din panza de paianjen pe care viata i-o tesea din ce in ce mai mult. Am plans, am zambit, am trait viata Dianei si as retrai-o de "n" ori de acum inainte. Acum am curajul sa ies la lumina, sa ma descopar pe mine insami fara sa traiesc prin prisma altora.





"...Te gasesc atât de schimbata, încât îmi este teama sa nu te însel pe tine cu tine..."

vineri, februarie 12, 2010

Oare???

Carrie mi-a spus astazi ca singurul lucru care pune capat unei relatii este alta relatie. Are si ea dreptatea ei.

duminică, ianuarie 31, 2010

New beginning.

A venit ziua in care sa ma rup de locul unde am cele mai multe amintiri.... Adun bucatica cu bucatica, clipe, zambete, flash uri din fiecare traire.

Au fost zile in care am pierdut oameni dragi si am incercat sa ma recompun, zile in care m-am ratacit, dar am reusit sa-mi regasesc echillibrul. Zile pe care le-as taia din calendar si altele pe care le-am incercuit. In toate e vorba despre viata mea, chiar daca, de cele mai multe ori, in viata mea a fost vorba de ceilalti. Dar in momentul asta nimeni nu poate trai in locul meu... :)

joi, ianuarie 21, 2010

Rebirth.

after all, computers crash, people die, relationships fall apart. the best we can do is breath and reboot.

duminică, ianuarie 03, 2010

Noi, oamenii.

"Putem numara stelele de pe cer din nebunie sau din plictiseala. Uneori din ambele motive. Insa, de cele mai multe ori uitam sa ne numaram pe noi...singura stea...singura planeta...singurul Soare care conteaza. Privim Universul cu o ciudata neincredere de parca nu am putea concepe ca mai exista si alte lumi, alte realitati, alte locuri in care oamenii traiesc, iubesc, ucid... . Astfel ca realitatea ne izbeste necontenit cu partea ei ascunsa in umbra. Ceea ce nu vedem ne vede, ceea ce nu simtim ne simte, ceea ce nu ne lipseste ne apartine. Treptat, lucrurile pe care nu le vedem devin vizibile, iar lucrurilor pe care suntem obisnuiti sa le avem incepem sa le simtim lipsa. Omul nu a fost creat pentru a fi fericit, ci pentru a oscila intre nebunia descoperirii si plictiseala de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va tine in cursa pana la sfarsit."

Octavian Paller.