BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, septembrie 13, 2011

Cineva mi-a spus odata...

e aşa de important să laşi anumite lucruri să treacă. Să le dai drumul. Să te desprinzi de ele. Oamenii trebuie să înţeleagă că nimeni nu trişează, uneori câştigăm, alteori pierdem. Nu aştepta să ţi se dea ceva înapoi, nu aştepta să ţi se recunoască efortul, să ţi se descopere geniul, să ţi se înţeleagă iubirea. Încheie nişte etape. Nu din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acel lucru nu se mai potriveşte cu viaţa ta. Închide uşa, schimbă discul, fă curat în casă, şterge praful. Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine eşti!

only unfulfilled love can be romantic...

Asta spune Maria Elena (Penelope Cruz din Vicky Cristina Barcelona) dar
intrebarea mea este: e unfulfilled...nu crezi ca e mult mai bine sa o lasi asa?
[Image]Ca relatia sa ramana intr un stadiu amiabil, nu incerca tot felul de conversatii...In modul asta, cand revii pe taramul amintirilor o sa zambesti, nu o sa ti para rau si nu vei avea nici macar un sentiment de vinovatie . Asta imi da de gandit ...la cat de intens a inceput totul, asa se si duce.

Clar, daca nu s a implinit, lipsea ceva din asa zisa relatie sau poate nu erai persoana potrivita!

joi, august 11, 2011

When love hurts.

În momentele când iubirea te doare, fiindcă ea cere prea mult, eliberează-te prin alte metode, prin alte căi. Aleargă fără ţel pe străzi sau prin păduri şi risipeşte-ţi prin fugă obsesia imposibil de realizat. Cheltuieşte-ţi, în fiecare pas, un sărut din miile pe care ai fi vrut să le dai şi, în progresul oboselii, uită de toti barbatii pe care iubirea ta ar fi vrut să-i îmbrăţişeze. Săruturile să se desprindă din tine ca petalele dintr-o floare de toamnă. Şi risipirea acesta să nu semene unei înfrângeri şi niciunei renunţări, ci miile de sărutări să însenineze viaţa cu atâtea zâmbete, cu câte tristeţi ea a întunecat-o.


vineri, aprilie 15, 2011

That kind of love


Exista o iubire care iti leaga inima. Iubirea aia pentru care ai pleca oriunde, ai veni de oriunde, ai renunta la tot si ai lua-o de la capat.

Exista o iubire care te (re)construieste, interior/exterior si care iti da un ‘aer american’, care ii face pe cei ce nu te-au vazut demult sa intrebe: ‘IUBESTI, asa-i?’
Exista o iubire pe care n-ai cum sa o confunzi cu celelalte pentru ca se deosebeste prin rezistenta si incapatanare si puterea simplei prezente.
Exista o iubire la care ii spui: ‘Du-te!’ si in loc sa plece ramane si
prinde radacini. Si aripi….Exista ACEA IUBIRE care e departe de ce scrie in carti…


“La inceput a fost IUBIREA…apoi Cuvantul.”